A fülzúgás gyakori egészségügyi állapot, amely a lakosság 10-15%-át érinti. Egyszerűen fogalmazva, ez egy hang érzékelése, miközben nincs külső forrás.

Egyesek számára a fülzúgás olyan probléma, amely fokozatosan fejlődik. Másoknál ez egészen hirtelen jelentkezhet. Ez lehet egy átmeneti szenvedés, vagy olyan, amely egyesek számára sajnos folyamatos problémává válik.

Általánosságban elmondható, hogy a fülzúgásnak két típusa van: a szubjektív fülzúgás és az objektív fülzúgás.

A szubjektív fülzúgás olyan fülzúgás, amelyet csak a személy hallhat. Ez a fülzúgás leggyakoribb típusa.

Az objektív fülzúgás olyan fülzúgás, amelyet külső szemlélő is hallhat, amikor vizsgálatot végez, és sztetoszkópot helyez a fülébe. A fülzúgásnak ezt a ritka típusát véredényprobléma vagy fülizom-összehúzódások okozhatják az esetek döntő többségében. A Lenier neuromodulációs eljárás a szubjektív fülzúgás kezelésére alkalmas.

A Lenire egy nem invazív orvosi eszköz, amely bimodális neuromodulációt alkalmaz a fülzúgás tüneteinek kezelésére. A Lenire enyhe elektromos impulzusokat juttat a nyelvbe, a fejhallgatón keresztül lejátszott hanggal kombinálva, hogy hosszú távú változásokat vagy neuroplaszticitást idézzen elő az agyban a fülzúgás kezelésére. Az eszköz felszerelése és használata egy megfelelően képzett egészségügyi szakember, például audiológus vagy fül-orr-gégész által előírt, személyre szabott kezelési terv szerint történik.

Klinikai vizsgálatok

600+

A Lenire több mint 600 résztvevővel végzett klinikai vizsgálatokban kimutatta,
hogy csökkenti a fülzúgás tüneteit.

95%
A megfelelő TENT-A2
résztvevők 95%-a javult a
fülzúgás tüneteinek
súlyosságában 12 hetes
kezelés után.

91%
A megfelelő TENT-A2
résztvevők 91%-a folyamatos
javulást tapasztalt a fülzúgás
tüneteinek súlyosságában a
kezelést követő 12 hónapban.

Eszközök

1. A Lenire vezérlő
Könnyű kézi eszköz, amely szabályozza a kezelés időzítését és intenzitását.
Elindíthatja,szüneteltetheti és folytathatja a kezelést, beállíthatja a hangerőt, és beállíthatja a nyelvstimuláció szintjét.

2. Nyelvcsúcs
Ez egy szabadalmaztatott intraorális eszköz, ergonomikus kialakítású, hogy kényelmesen üljön a zárt szájban. A Tonguetip apró elektródái enyhe és biztonságos energiaimpulzusokat juttatnak a nyelv hegyének felületére.

3. Fejhallgató
A Lenire-t a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóval kell használni, amely a csomag része. A fejhallgató a vezérlőhöz van párosítva, és testreszabott hangokat ad, hogy aktiválja a hallóideget az agyba.

A Lenire-t szakképzett egészségügyi szakember írja fel Önnek a fülzúgás felmérése után.

A készülék hang- és nyelvstimulációja kifejezetten az Ön tinnitusához van konfigurálva, ami lehetővé teszi, hogy saját maga végezze el a személyre szabott kezelési tervet az otthona kényelméből.

Foglaljon indőpontot még ma és, vegye igénybe a kezelést mihamarabb!