Készen áll a változásra? Kérjen időpontot még ma!

Ne hagyja, hogy a fülcsengés átvegye az uralmat az élete felett! Szerezze vissza az irányítást egyénre szabott terápiáink segítségével!

Ismerje meg szakembereinket

Azt szerettük volna, hogy olyan csapat álljon össze, akik ízig-vérig elkötelezettjei a fülzúgás kezelésének. Összegyűjtöttük és kiképeztük fülzúgás specialistáinkat, és célul tűztük ki, hogy országszerte terjesszük a fülzúgás kezeléséhez szükséges tudást. Rendszeresen képzést biztosítunk más szakembereknek is, hogy még több fülzúgásban szenvedő ember jusson szakszerű ellátáshoz.

Tudjon meg rólunk többet

Nem akartunk félmegoldást, sem részleges segítségnyújtást. Tudtuk, hogy a fülzúgás nem az a probléma, amire ez elég lenne. Mi a közel tökéletes megoldást kerestük, és azt gondoljuk meg is találtuk azt egy új alapokon nyugvó fülzúgás ambulancia létrehozásában.

  • Célunk megoldást adni, az életet elviselhetővé, élhetőve tenni a fülzúgással előknek.

  • Minden ügyfelünknek teljesen személyre szabott diagnosztikai és terápiás megoldásokat kínálunk.
  • Az elérhető lehetőségek megismertetése utáni tudatos terápia választást teszünk lehetővé.

Miért speciális a Tinnitus Klinika?

Megoldást adni, az életet elviselhetővé, élhetőve tenni a fülzúgással előknek.
A Tinnitus Klinika a vezető magyarországi fülzúgás diagnosztizáló és terápiás megoldást nyújtó szolgáltató, ahol a legújabb klinikai kutatási eredményeken alapuló, bizonyított terápiás eljárásokat ajánljuk fülzúgásban és/vagy hallásvesztésben szenvedő ügyfeleinknek. Személyre szabott diagnosztikai és terápiás megoldásokkal dolgozó, elhivatott és magasan képzett kollégáink nemcsak audiológiai, de pszichológiai, neurológiai tudományos eljárások segítségével csökkentik vagy akár teljes sikerrel kezelik a fülzúgást és hallásvesztést. Fontos feladatunknak tartjuk az edukációt, az elérhető lehetőségek megismertetése utáni tudatos terápia választást.

Rólunk mondták

Emese-irodai-dolgozo

A munkám során használom a készüléket, főleg tárgyalásokkor, mert annyira zavar a fülzúgásom, hogy nem tudom a munkámra figyelni. Segít a koncentrációban, eltereli a gondolataimat, nem a zúgásra koncentrálok.

Emese, 27 éves Irodai dolgozó

A féloldali halláscsökkenésemre használom a készüléket mint erősítő, teljes csendben illetve a utcán pedig mint noiser. Segít elfedni a nagyon erős fülzúgásomat, megnyugtat, pihentebb vagyok.

Mónika, 57 éves szociális munkás
Eva-konyvelo

Fél oldali igen erős fülzúgásom illetve halláscsökkenésem van. Kb 1 éve használom a készüléket mint erősítő. a munkám nagyrészében csendben dolgozom, ilyenkor elviselhetetlen a fülzúgásom. A készülék ilyenkor bekapcsol mint noiser, elfedi a fülzúgásomat, koncentrálni tudok a munkámra. A készülékkel alszom, mert ha nincs elfedve a fülzúgásom, altatóval sem tudtam aludni, gyakran felébredtem.

Éva, 52 éves Könyvelő
Miklos-nyugdijas

A készüléket napközben mint erősítő használom, de éjszakánként felébredek a fülzúgásomra, ilyenkor mint noiser használom a készüléket, hogy vissza tudjak .

Miklós, 75 éves nyugdíjas

A képek nem a referenciát adó személyeket ábrázolják, az anonimitás érdekében.

Egyszerű időpontfoglalás

Kérjen időpontot honlapunkon keresztül, hogy várakozás nélkül juthasson teljes körű ellátáshoz. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap során időpontot fog egyeztetni Önnel.

Kiemelkedő szakemberek

Kiváló fül-orr-gégész, audiológus orvosi és hallásakusztikus ​háttérrel látjuk el ügyfeleinket, akiknek akár külső helyszíni terápiáit is leegyeztetjük együttműködő terápiás szakembereinkkel.

Modern technológia

A Tinnitus Klinika a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközeit használja a kezelések során. Speciális mérőeszközeink, amilynek segítségével gyorsabb és pontosabb diagnózist tudunk felállítani fülzúgásáról, országos szinten is egyedülállóak.