Advisory Board

Idegsebész

TassProf. Peter A. Tass, Stanford University Idegsebészeti Klinika

egyetemi adjunktus, PhD
Semmelweis Egyetem, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika – A Fülzúgás Ambulancia vezetője

BencsikDr. Bencsik Beáta, Budapesti Orvosi Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinika

Fül-Orr-Gégész, Audiológus
Czeizel Intézet – Fül-Orr-Gégészeti Vezető

“Nagyon érdekelt mindig is ez a téma. A Czeizel intézetben a betegeim jelentős része fülzúgásban szenved, aminek köszönhetően rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze. Itt a legújabb vizsgálati és kezelési módokat is tudjuk használni és azt hiszem elégedett lehetek az eddig elértekkel.”

dr Fülöp GyörgyiDr. Fülöp Györgyi, Czeizel Intézet

Elnök

Fazekas GáborFazekas Gábor, Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület

Rehabilitációs szakember, a TestStúdió szakmai vezetője

Közel 25 éves szakmai pályafutása alatt több ezer esetben kezelt sikeresen olyan pácienseket, akiknél a hagyományos módszerek nem érték el a kívánt eredményt. Szakmai továbbképzésein pedig edzők és egészségügyi szakemberek százai ismerkedhettek meg új, kivételesen hatékony rehabilitációs módszerekkel.

Az évek során a számtalan nemzetközi és hazai képzésen szerzett tapasztalatot a TestStúdióban, valamint az általuk képviselt medical fitness megközelítésben összpontosult.

A medical fitness célja a test öngyógyító képességének aktiválása a gyors és teljes körű rehabilitáció érdekében. Több, különböző világszínvonalú módszert használnak, minden esetben az egyedi igényekre szabva. Ezek közül külön említést érdemel az Integrált Manuális Terápia, mely a kötőszöveti rendszer kezelésével csökkenti a testben tárolt feszültségeket, ezáltal segítve a szervezet hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb, fájdalommentes működését.

Fontosnak tartja az egészségi és fittségi szint folyamatos mérését is, így a TestStúdióban nagy figyelmet fordítanak a biometrikus adatok nyomon követésére a legmodernebb okoseszközök segítségével.

Csiky FerencCsiky Ferenc, Integrál Manuális Terápia

Senior okleveles Iyengar jóga oktató, az Amrita Jógaközpont társtulajdonosa, a Magyar IYENGAR Jóga Szövetség alapítója és újraválasztott elnöke

Répássy Erika közgazdász diplomával rendelkezik, dolgozott a magyar zeneiparban és sokáig a turizmusban, külképviselőként évekig élt Londonban, Dublinban és személyes okokból New Yorkban. 2002-ben Londonban ismerkedett meg a jógával, ezen belül is az IYENGAR metódussal, majd a szigorú alapképzést követően nyerte el nemzetközi oktatói oklevelét. Folyamatos továbbképzésekkel bővíti tudását, melynek egyik óriási szelete a jógaterápia.

Meghatározó személyisége a hazai IYENGAR jóga életnek, az alapítást követően több éve vezeti a Magyar IYENGAR Jóga Szövetséget és egyike azon keveseknek, akik egyengetik a következő oktatói generáció létrehozását, bővítését és a hazai IYENGAR jóga élet aktív csatlakozását a nemzetközi folyamatokba.

Eddig hat alkalommal járt Indiában, ahol a korábbi években többször még magával a mesterrel, B.K.S. Iyengarral is találkozott, illetve minden alkalommal a család további tagjainál tanult.

Jelenlegi oktatója férje, Kevin Gardiner (USA), aki a legtapasztaltabb IYENGAR jóga oktató Magyarországon és Sheila Haswell (UK). 2005. óta tanít mint okleveles Iyengar Jóga oktató Írországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szlovákiában, Görögországban, az utóbbi években pedig rendszeresen vizsgáztat Európa különböző országaiban.

Répássy ErikaRépássy Erika, Iyengar Jóga Szövetség